sista inlägget (?)

Direktlänk / / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-10-21 Klockan: 19:45:56
Heeej! fick en kommentar hur gammal min kompis är, Hon är 20 och blir 21 den 25 oktober :)
det var svaret.

Sen ville jag bara säga att jag har skaffat en ny blogg, så vet inte om jag kommer blogga här mer. Fast kommer inte radera något. Om ni vill läsa min blogg så får ni leta ;) eller om det är så du känner mig så är det bara att fråga mig :) puss och kram!

dags att sova?

Direktlänk / / Kommentarer (1)
Skrivet: 2010-10-09 Klockan: 00:42:26
vet faktiskt inte om jag är trött eller bara hängig :s blir lite irriterad.. men klockan 01:00 så kommer jag gå en snabbis till tvättstugan och kolla tid :)

juste gick en stund till andréa, hehhe hennes garderob gick sönder stackarn... men hjälpte henne att vika kläder och såg efter hennes dotter medans hon fixade det sista :) men det gick bra iaf.

Men bloggar när jag vaknar tror jag, fårse vad jag hittar på :D sen amor, vill jag säga till dig att du betyder mer än aaaaaaaaaallt amor! älskar dig otroligt mycket och jag saaaaaaknar till otroligt mycket! besitos ♥ och till er bloggläsare: God natt :)

fredag party! eller not...

Direktlänk / / Kommentarer (0)
Skrivet: 2010-10-08 Klockan: 19:11:52
hejhej! fattar inte, men när jag har cristians data (min morbrors data) har jag mer lust att blogga :o älskar den här datan, skulle vilja skaffa en likadan, men med vilka pengar är ju pank -.- no comments....

men iallafalll, har märkt att jag har inget att blogga om eftersom mina dagar ser exakt likadan ut när ivo inte är här, jag har skola, kommer hem och träffar andrea (min kompis) och hennes dotter. Sen hem och äta och sova. så är mina dagar -.- men har liksom inte lust att åka nånstans eller hitta på något... kan inte känna mig glad och dra runt när inte min älskling är här.. det går inte! Liksom jag väntaar på hans samtal, är vi datan så jag kan snacka med honom, jag gör allt för att kunna prata med honom, det är det som gör mina dagar.

Jag skulle kunna åka till norge för jag vill, men har inga pengar, skolan är igång och så har det hänt en personlig grej som bara mina närmaste vet. och jag fattar inte hur jag överlever... Jag mår så dåligt inombords, men jag har Ivo, min syster Michelle, Andrea och familjen hära som gör mig stark att "leka glad" i skolan och när jag är ute.

så nej, jag har inte lust att festa och lala runt överallt, jag klarar inte av det. Hellre sitter jag hemma, eller tar en promenad med Andréa här i närheten... ibland går jag själv för att tänka på mina saker och bara fundera. Och det roliga är att jag har sett på facebook och kompisar som säger att det är fest lite här och där, men jag blir inte ens sugen på att festa. Det ända som skulle göra att jag går ut och festar är om jag är med mina TRE speciella personer som alltid kommer att finnas i mitt liv och det är Min älskade kille Ivo, Min älskade syster Michelle och Min älskade "big sis" Andréa, de här personerna har jag haft nu i mitt liv och jag skulle aldrig kunna välja mellan de tre. Det gör det skit jobbigt för mig om jag ska hålla på välja.

men nog snack om det, skulle kunna skriva vääääääärsta boken om det. så fredags party- NOT.
men ska vara framför datan idag och vänta och se om Ivo loggar in :) fårse om Andréa hör av sig (a)<333 besitos så bloggar jag senare ;)

älskaar alla ni tre! ni är mitt liv :* <33333 Ingen Andréa utan er...